Welkom bij Esthers Mode Wensen

Vanaf maart 2016 hebben wij onze deuren van onze prachtige winkelpand aan de Stadhuisring te Klundert geopend voor u en staan met ontzettend veel plezier van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar om u van de mooiste kleding en de beste adviezen te voorzien.

In onze sfeervol ingerichte winkel vindt je de meest complete collecties van meer dan 20 merken in het vrouwen topsegment zoals;

Frank Walder, Rabe, Gerry Weber, Para-Mi broeken, Tom Tailor, Batida, Micha, Leona per Donna, Joseph Ribkoff, Samoon, Zoso, Esqualo en Excellent.

Het is onze passie om onze klanten te verwennen met de mooiste mode overal vandaan. Wij hebben maar één eindbestemming in gedachte: het complementeren van jouw persoonlijke stijl. Ons toegewijde team van stylisten maakt het verschil. Mensen met passie voor het modevak, maar bovenal met interesse in jou als persoon geven je een professioneel en persoonlijk advies. Want onze wereld vol mode draait om jou.

En onze service gaat verder. Wij zien graag dat onze mode jou perfect op het lijf past. De coupeuse van ons atelier maken jouw kleding vakkundig op maat zodat je gewenste outfit past bij jou lichaam.

Onze winkel is gevestigd tegenover het voormalige stadhuis midden in het centrum van Klundert en zijn omringt met diverse gratis parkeergelegenheden. Klundert is gemakkelijk te bereiken via de A16 of A17.

Heeft u geen gelegenheid om ons te bezoeken maar wil wel graag wat nieuws? Esthers Mode Wensen is online 365 dagen per jaar voor jou geopend. In de webshop www.esthersmodewensen.nl shop óf reserveer je 24/7 de laatste modetrends. 

Leuk je te mogen ontmoeten!